måndag 30 juni 2008

Bänk och radiusfraktur












Idag får ni hälsa på min fina rosenbänk , jag fick den av sambon på Mors dag.Hade tittat på den sen förra sommaren.... Älskar verkligen den. Dynorna och pläden är köpta på Coop förra året. Tänk att man kan hitta såna fina grejer där...

Nä ...nu måste jag sussa. Jag har suttit på barnakuten hela dan känns det som.Min 11-åring ramlade i lördags på landet ...Så idag när jag såg armen såg jag direkt att det var brutet.Det var bara att sätta sig i bilen och åka till sjukan.Det tar ju sin lilla tid att gå igenom hela systemet på akutmottagningen dessvärre. Men nu är han gipsad och klar.Inte så värst kul att vara gipsad i 3 veckor mitt i sommarn ...stackars min lilla plutt. Han har inte ont iallafall, det är ju huvudsaken.


Natti natti på er

torsdag 26 juni 2008

Grönt

Idag får ni se vad det är som tar upp all min tid så här på sommarn...

Är så glad åt att kunna odla lite på min lilla radhusplätt.Här får ni en skymt av mina zuchinis, plocksallad och potatis.Jag odlar i pallkragar, det växer så himla bra i dom. Jag drömmer om en stor trädgård och ett sort växthus som är uppvärmd året om.Nån gång kanske. Man ska aldrig sluta drömma....

Godnatt......Zzzzzzzzz

lördag 21 juni 2008

Utmaning

Jaha, då har man gått o blivit utmanad.... Tycker det är ganska skoj att läsa om andra så jag får anstränga mig lite själv nu.


What were you doing ten years ago?var mammaledig med mitt andra barn så jag hade säkert fullt upp.... kan tänka mig att jag befann mig ute i skärgårn och firade midsommar.

What are five things on your to-do list today? Lista?jag skriver aldrig listor,försöker ha nån slags planering men listor skulle jag aldrig få för mig att skriva.Idag var en sån där slappardag....vi sov länge ,åt en bamsefrukost Seeent och åkte sen till ICA MAXI enbart för att köpa godis och snacks. Sen gick jag till jobbet .Check.

Places you’ve lived?
2 ställen som ligger väldigt långt ifrån varandra...

What are 5 things you would do if you were a billionaire?
1.Köpa ett stort hus med sjöutsikt...eh va fan när man ändå får önska så tar vi egen strand .Typt denna...

2.Säga upp mig på jobbet .

3.Köpa hus till mina närmaste plus bjuda dom på en lååång lyxig semester.

4.Starta igång en egen organisation för U-landshjälp där man lär folk "självhjälp" och "egenvård".Det ska vara riktat speciellt till yngre kvinnor.

5. Förmodligen skaffa mig en städerska och egen kock så jag slipper städa eller hänga upp tvätt och enbart laga mat när jag själv känner för det. UTAN att behöva diska efteråt.

People you want to know more about:

Den hoppar jag nog över....för det är så många så jag vet ej vem jag ska ta.

söndag 15 juni 2008

Oj vad dagarna går

Det är ju sommar! så jag har helt enkelt inte brytt mig om att skriva. Eh...nu ljuger jag. Jag har tänkt på bloggen varenda dag och haft dåligt samvete. Varför blir det så? det ska ju inte bli en börda... Men jag har förstått att alla har det likadant just och att förståelse finns från er övriga. Så jag kommer fortsätta blogga men kanske inte så ofta nu på sommaren då ;-)

Igår var jag på en jätterolig träff. När jag var gravid med min dotter så "träffade" jag ett gäng andra tjejer på ett gravidforum.VI hade 2 saker gemensamt.... graviditeten och illamåendet. :-)Vi skapade en privat sida och har sen dess ( ca 5 år) skrivit i stort VARJE dag samt träffats en massa ggr.Så igår träffades vi IRL igen... Så roligt att se alla barnen + alla syskon som tillkommit under åren. Man har fått vänner för livet...Tänk vad internet är bra!