tisdag 22 januari 2008

Ännu en underbar dag...

Tillbaka efter ett mindre datorhaveri! har ej kunnat lägga in bilder så därför har det ej blivit några inlägg heller.Har fått ett tvångssyndrom angående egna bilder så det är bäst jag lyder mitt överjag annars kanske jag blir arg.;-)

Jag vet att jag lovade att inte lägga ut flera bilder på bakgrejer men jag bara MÅSTE visa er tårtan jag gjorde till min dotters kalas....So here it is!




Den blev väldigt god trots att jag tvivlade.Hade funderingar på att visa den en stund och sen kasta den i soporna innan nån fick smaka på den och dog .Men alla gillade den ! Min dotter blev lite ledsen när hon förstod att det var hennes barbie som låg i tårtan. Men hon glömde snart bort det.Jag fixade ihop barbien innan hon hann märka att jag hade gjort barbie utan ben....

Nåja nu är kalaset över.Skönt.

Har precis kommit hem från gymmet.Körde ett pump pass plus ett halvt Afro aerobics.Sedan var jag tvungen att gå för jag fick så himla ont i nacken. Det är tydligen vanligt förekommande sa gymägaren. Inte undra på det, som man flängde fram och tillbaka med huvudet....nä tacka vet jag vanlig dansaerobics!På vägen till gymmet åkte jag förbi en antikaffär, har inte varit där på evigheter för dom brukar va så dyra där.Var tvungen att springa in en snabbis och kolla lite.Titta vad jag hittade!!!





Ett litet fat i nysilver med en glasskål till...för 60 kr.Man kan antingen använda dom tillsammans eller var för sig. Ska bara putsa den...har dock ingen aning om vad jag ska använda för putsmedel....Ta inte häxan sa tanten i antikaffären!!!Nä,det ska jag inte svarade jag ....fast jag inte har en aning om vad häxan är. :-)








10 kommentarer:

Lillafruluva sa...

Kul att du hittade till min blogg! Bor du också i V-H?? Mycket smaskigt fanns det i din blogg, livsfarligt när man försöker sluta med sånt ;-)
Jag fick köksmöblerna för 500kr på blocket, ett riktigt ´fynd!! :-D

Smått och gott hos Lina sa...

Hej!
Va kul att du hittade till min blogg.
Hit kommer jag att komma igen, så mycket gott du visar!

Ha det bra!
Lina

Lillafruluva sa...

Jasså, jag är uppvuxen på Vallavägen! :-)
Ja, man får se potentialen på möblerna på blocket så kan man verkligen fynda!! Fick ju kökssoffa, bord och fyra stolar för inga pengar alls!

My Lovely Things sa...

roligt att du kikade in till mig! Ja jag har bra loppisar här där jag bor! Det är jag glad för!
Vilken tårta du har gjort! Super rolig idé!
Kram

me and alice sa...

Tjingeling!
Fick ett skrattanfall när jag läste vad du gjort med barbien!!!
Du e rolig du. Fint fat du fyndat. Jag tycker nästan det är vackrare oputsat, eller det är väl vilket som egentligen.
Självklart är jag V-H bo. Rättare sagt var!
Jag bodde på bokstigen bakom jägaren fram till jag gick i nian. Det är LÄÄÄNGE sen nu. Typ då det fanns dinosarier.
Och du? Bor du kvar där?
kram Susanne

Olivia sa...

Hej tjejen! Vill först be om ursäkt för att det tog så lång tid för mig att svara på din kommentar i min blogg! TACK TACK TACK för den underbara idéen till tackkorten! I LOVE!!! Stor kram till dig från Lillmannen och jag.

Pernilla sa...

He he, det var sådär jag hade tänkt att göra... Så blev det hemglass glasstårta istället... Fick inspiration från en sida på nätet. Du gjorde superfint!

Och du är utmanad hos mig!

Emma sa...

Hi hi, vilekn kul tårta!!! men hon fick behålla benen va?

Fatet du köpte är fint som det är, jag ska nog sluta å putsa mina silver saker, men det är svårt jag har puts mani, brukar putsa pappas å mammas silver när jag är hemma, ha ha!
Häxan är ett silver putsmedel....
ha det gott ,kram

me and alice sa...

Heej!
Va bara tvungen att gå in o läsa ditt inlägg en gång till. Det e så skönt att få skratta lite. I dag skrattade jag ännu mer... Läste nämligen fel! Tyckte du skrev "vad häxan sa". *hi,hi,ho,ha!!!
kram susanne
ps. Du måste tro jag e tokig!?

Emma sa...

Hej igen,
Vilken tur att hon fick tillbaka benen, blev lite orolig där ett tag! ha ha!

Än så länge är de de två typsnitten jag gör, kollar efter fler men det är svårt att få bokstäverna att inte gå sönder om det är för "smala", det är ju ganska stor kraft i sågen även om bladet är så tunnt som 2 mm.
Men har du nåt förslag så pip till så kan jag ju prova mig fram, ju större bostäverna är desto hållbarare blir de ju åxå naturligtvis.

ha det gott å hör av dig om du har nån fundering... kram